Göteborgs Yoga Centrum
Praktisk info

Innehåll

Kurslokalen

Att tänka på innan Yoga-lektionen

Att ta igen missad lektionKurslokalen

Centret har en nyrenoverad, ljus och trevlig lokal uppe på Otterhällan strax ovanför Stenpiren. Kommer du från andra hållet, så är det endast få minuters gång från Kungsgatan, Norra Liden 7 BV är adressen.
Lokalen är speciellt inredd till yoga och det du behöver för träningen finns på plats. Det enda du behöver ha med dig är dina träningskläder.
Många kursdeltagare tycker om att sitta kvar en stund efter lektionen i den trevliga receptionen. Det finns alltid en kanna med vatten och några dricksglas, om du är törstig före eller efter din träning.
I receptionen kan du också titta på yogabutikens urval av yogamattor, yogakläder, yogaböcker och annan stödutrustning till yoga.
Närmaste hållplatser är Stenpiren, Domkyrkan och Järntorget. På Packhusplatsen ut mot Göta älv hittar du som oftast en ledig p-plats. Annars kan det finnas lediga p-platser runt om på gatorna. Din cykel står säkert inne på fastighetens gård.

Top


Att tänka på innan yogalektionen

Yoga utövar man bäst i lediga kläder som inte är för säckiga. Shorts eller tajts och en kortärmad tröja är bra, så syns det bättre hur rörelserna utförs. Du skall vara barfota och utan smycken. Under yogaträning bör man inte dricka vatten. Undvik att äta ett par timmar innan kursen.

Undervisningen sker i grupp. Ändå har läraren möjlighet till och är utbildat till att tillgodose individuella behov i någon mån. Om du kommer på yoga med värk eller andra besvär, är det viktigt att du berättar det för din lärare innan lektionen, så hon kan ta hänsyn till ditt problem och hjälpa dig tillrätta om det behövs.

Top


Att ta igen missade lektioner

Om du reser bort, blir sjuk eller liknande är det synd att missa någon gång på kursen. Vi erbjuder dig och uppmuntrar dig att ta igen genom att komma som gäst på en av de andra kurserna. Erbjudandet gäller så länge din egen kurs pågår. Observera att överstrukna kurser på hemsidan är fullbokade, där finns det i regel inte plats att ta igen. Du kan inte förboka en plats när du vill ta igen.


Top


 
Göteborgs Yoga Centrum AB, Norra Liden 7, 411 18 Göteborg, Sverige.
Organisationsnummer: 556667-5400.
Tel. 031 - 13 22 52, 0763 - 400 985. E-post: [email protected]