Göteborgs Yoga CentrumYogaworkshops

Workshops med internationella seniorlärare

Anmäl dig här

Vi erbjuder kontinuerligt workshops med internationellt framstående Iyengaryogalärare. Dessa kurser är fördjupning och inspiration för dig som redan håller på med Iyengaryoga. Du bör kunna stå i Salamba Sarvangasana (axelstående) i fem min. Ibland är det bra att öva sig på ställningar som går lite längre än där man är för att utmana sig själv extra och därmed utvecklas i sin yogapraktik. På en workshop får man nya insikter och en skjuts till att gå längre med sin yoga.

Workshop med Gitte Bechsgaard och Jette Berring 17 - 19 juni

Denna unika workshop kombinerar föreläsningar, studier och recitation av Yoga Sutra med yogaundervisning av en av Danmarks mest erfarna lärare i Iyengaryoga. Tillsammans med Gitte reciterar vi och studerar Yoga Sutra. Jette undervisar oss i yoga och lyfter fram guldkornen från Yoga Sutra, som kan inspirera oss i vår praktik.
Gitte Bechsgaard har en unik kunskap, tack vara gedigna studier av de traditionella yogatexterna förenat med många års erfarenhet av Iyengaryoga. Hon är författare till
The Gift of Consciousness: Patanjali's Yoga Sutras
Temat på workshoppen är "Yamas och Niyamas - de bortglömda grenarna av Yoga". Gitte har gåvan att kunna förmedla hur vi kan förstå och använda de gamla yogatexterna till att ge djup och mening i våra vardagsliv. Gitte är från Danmark och bor numera i Toronto, Canada.
Besök Gitte Bechgaards hemsida
Jette Berring har hållit på med Iyengaryoga i mera än 25 år och har varit dedikerad till denna form av yoga sedan sitt första möte med B.K.S. Iyengar i 1996. Hon driver B.K.S. Iyengar Yoga Center Copenhagen tillsammans med sin man. Jette håller sedan många år tillbaka regelbundet workshops i samarbete med Gitte Bechsgaard i Europa och Canada.
Tider: Fredag 17.00 - 21.00, lördag 9.00 - 18.00 (inklusive paus för lunch), söndag 9.00 - 16.00 (inklusive paus för lunch).
För vem: Kursen är för alla som önskar fördjupa sin yogaträning med kunskaper om yogafilosofi. Du är välkommen på kursen oavsett vilken yogatradition som du praktiserar efter. Även du som känner dig som nybörjare är välkommen.
Avgift: 2.450 kr (inklusive två undervisare och 18 undervisningstimmar)
Kursen är på engelska.
Välkommen med din anmälan.

Jayne Orton 11 - 13 november för Iyengar yogalärare

Denna kurs är enbart för certifierade Iyengar yogalärare.
På kursen går Jayne Orton igenom hur man kan fördjupa sin undervisning i bakåtböjningar och finjustera hur man korrigerar sina yogaelever. Mera information kommer i början av 2016.
Om Jayne Hon har undervisat i Iyengaryoga sedan 1981 och driver ”Iyengar Yoga Institute of Birmingham”. År 2000 blev hon den yngsta någonsin att få sitt seniorcertifikat. Jayne är en mycket omtyckt lärare som reser i hela Europa och håller workshops. Hennes sätt att undervisa på är särdeles tydligt och klart samtidigt som det är vänligt och uppmuntrande.
Jayne säger: ” Yoga transformerar liv. Yoga erbjuder verktyg som ger dig möjlighet att se på dig själv på ett holistiskt sätt och förbättra din hälsa, ditt välbefinnande och din medvetenhet. Yoga ger inre styrka och tillit. Yoga har gjort en sådan stor skillnad i mitt liv. Min passion är att dela det som jag har lärt mig med andra. Yoga erbjuder så mycket. Det är därför jag undervisar”
Jayne Ortons hemsida
Tider
Fredag kl. 18.30 – 21.00: Yogapraktik för Iyengar yogalärare
Lördag kl. 10.00 – 13.00 och 15.00 – 17.30
Söndag 09.00 – 13.00
Avgift 2.000 kr
Workshopen är på engelska.
Välkommen med din anmälan.

Stephanie Quirk 5 och 6 augusti 2017

Stephanie är från Australien. Hon valde att bo 22 år av sitt liv i Pune, Indien för att studera yoga direkt från B.K.S. Iyengar. På workshopen delar Stephanie med sig av sin guldgruva av yogainspiration och insikter. Workshoppen passar för alla som har praktiserad Iyengaryoga under minst sex terminer.
Detaljerad information kommer längre fram.

Tillbaka | Top


 
Göteborgs Yoga Centrum AB. Adress: Smedjegatan 5, 411 13 Göteborg, Sverige.
Organisationsnummer: 556667-5400.
Tel. 031-13 22 52. E-post: [email protected]