Göteborgs Yoga CentrumYogaworkshops

Miniworkshops med Göteborgs Yoga Centrums lärare

Anmäl dig här

Vill du utvecklas inom yoga? Välkommen till workshops där Göteborgs Yoga Centrums egna lärare delar med sig av sina kunskaper genom att sätta fokus på en särskild aspekt av yoga. Följ med på en djupdykning i din egen kropp och utforska yogans effekter. Begränsad deltagare max 15 i varje grupp.
Avgift: 650 kr per workshop
För vem: Passar dig med minst två års erfarenhet av Iyengaryoga.

Yoga med rep

Alla som går på yoga hos GYC har sett repen, som hänger på väggen. Men har du provat att använda dem i din yoga? På denna workshop ger Alberto Manco en introduktion till arbetet med väggrepen. Alberto visar hur du kan använda rep, när du har en skada eller är trött. Hur du kan använda rep för att förbättra öppningen i kroppen i olika yogaställningar. Repen stöttar och får dig att upptäcka yogaställningarna på ett nytt, lekfullt sätt.
Dag och tid: Lördag 27 maj kl 10.00 – 12.30

Workshops med internationella seniorlärare

Anmäl dig här

Vi erbjuder kontinuerligt workshops med internationellt framstående Iyengaryogalärare. Dessa kurser är fördjupning och inspiration för dig som redan håller på med Iyengaryoga. Du bör kunna stå i Salamba Sarvangasana (axelstående) i fem min. Ibland är det bra att öva sig på ställningar som går lite längre än där man är för att utmana sig själv extra och därmed utvecklas i sin yogapraktik. På en workshop får man nya insikter och en skjuts till att gå längre med sin yoga.

OBS Vi är i löpande i kontakt med våra gästlärare 2017 för att planera detaljerna kring deras workshops. Vi lägger information ut om deras kurser på Göteborgs Yoga Centrum efterhand som vi har den. Datumen är spikade, så du kan lugnt planera in dem.

Firooza Ali Razvi 19 - 21 maj

Anmäl dig här

Vi är mycket glada och stolta över att bjuda Firooza Ali Razvi från Mumbai, Indien välkommen till Sverige för första gången!

Firooza har varit yogaelev hos B.K.S. Iyengar sedan 1977. Hon har deltagit i otaliga yogaklasser och kurser med honom, Geeta och Prashant Iyengar sedan dess. I slutet av 80-talet bistod Firooza B.K.S. Iyengar i en utbildningsserie om yoga på indisk TV.
Hon har veckokurser på "Light on Yoga Research Trust" i Mumbai och leder yogaretreats runt om i Indien.
Som en av endast fem kvinnliga senior advanced Iyengaryogalärare i hela världen undervisar hon på konvent i Kina och Sydafrika.I 2011 och 2014 var hon assistent till Geeta Iyengar på yogakonventionen i Sydafrika. I 2015 representerade hon Iyengaryoga på den internationella yogakonferensen i New Delhi.

Sedan 2006 har Firooza haft workshops i Storbritannien och Irland, Dubai och USA. Överallt där hon undervisar blir hon mycket uppskattad.
Efter workshopen i Göteborg åker Firooza till Frankrike för att vara huvudlärare på det franska Iyengaryogakonventet 2017.

Firooza har en filosofiexamen och har undervisat studerande i filosofi sedan 1982. Sina filosofikunskaper väver hon in i asanas och pranayamaklasserna, så deltagarna får större förståelse för de djupa förbindelserna mellan filosofi och yogapraktik.

Undervisning: Fredag 18.00 - 20.00.
Lördag kl. 09.00 - 12.00 och 15.00 - 18.00
Söndag kl. 09.00 - 12.00 och 14.00 - 17.00
Avgift: 2.200 kr
För vem: Workshopen är för alla som har praktiserat Iyengaryoga i minst två år.

Extra yogaklass med Firooza Tisdag 23 maj kl. 09.30 - 12.00
Vi vill gärna ge fler av våra yogadeltagare möjlighet att bli undervisade av denna fantastiska lärare. Därför har vi frågat Firooza om hon vill undervisa en yogaklass för alla nivåer på tisdag morgon. Det har hon tackat ja till. Varmt välkomna!
Avgift: 300 kr
Firooza undervisar på engelska.
Ladda ned information om workshopen. (PDF format)

Stephanie Quirk 19 och 20 augusti 2017

Stephanie är från Australien. Hon valde att bo 22 år av sitt liv i Pune, Indien för att studera yoga direkt från B.K.S. Iyengar. På workshopen delar Stephanie med sig av sin guldgruva av yogainspiration och insikter. Workshoppen passar för alla som har praktiserad Iyengaryoga under minst sex terminer.
Detaljerad information kommer längre fram.


Jayne Orton 10 - 12 november för Iyengar yogalärare

Denna kurs är enbart för certifierade Iyengar yogalärare.
Jayne Ortons hemsidaTillbaka | Top


 
Göteborgs Yoga Centrum AB. Adress: Smedjegatan 5, 411 13 Göteborg, Sverige.
Organisationsnummer: 556667-5400.
Tel. 0763 - 400 985. E-post: [email protected]