Göteborgs Yoga Centrum
Mini-workshops med yogacentrums lärare

Anmäl dig här

Vill du utvecklas inom yoga? Välkommen till workshops där Göteborgs Yoga Centrums egna lärare delar med sig av sina kunskaper genom att sätta fokus på en särskild aspekt av yoga. Följ med på en djupdykning i din egen kropp och utforska yogans effekter. Begränsad deltagare max 16 i varje grupp.
Avgift: 675 kr per workshop
För vem: Passar dig med minst ett års erfarenhet av Iyengaryoga.

Öppna upp med bakåtböjningar

Bakåtböjningar är asanas som ger mycket energi. Sara Karlsson undervisar i hur du kan utföra dessa ställningarna på bästa sättet för optimal effekt på kropp och sinne. Förutom att bakåtböjningar stärker ryggen bidrar de till att öppna upp i bröstkorgens muskulatur. När du utför bakåtböjningar korrekt och med fokus kan de lindra spänningar i axlar och nacke, massera de inre organen och minska känslor av stress och ge tillförsikt och inre stryka.
Dag och tid: Lördag 15 februari kl 11.30 – 14.00

Yoga för stela höfter

Kroppens starkaste muskler, senor och ledband finns i höftpartiet. Det betyder att de inte ger med sig så lätt. Dirce Corradini Stridh kommer att ge dig de bästa yogaställningarna för att öppna höfterna, som du kan fortsätta att arbeta med på egen hand hemma. När höfterna är mer öppna rör du dig ledigare och du känner dig lättare, och behagligare till mods.
Dag och tid: Lördag 28 mars kl 11.30 – 14.00
Workshops med internationella seniorlärare

Anmäl dig här

Vi erbjuder kontinuerligt workshops med internationellt framstående Iyengaryogalärare. Dessa kurser är fördjupning och inspiration för dig som redan håller på med Iyengaryoga. Du bör kunna stå i Salamba Sarvangasana (axelstående) i fem min. Ibland är det bra att öva sig på ställningar som går lite längre än där man är för att utmana sig själv extra och därmed utvecklas i sin yogapraktik. På en workshop får man nya insikter och en skjuts till att gå längre med sin yoga.

OBS Vi är i löpande i kontakt med våra gästlärare för att planera deras workshops för 2020 och framåt. Vi lägger information ut om dessa kurser på Göteborgs Yoga Centrum efterhand som vi har den.

Jayne Orton 5 - 7 mars 2021

Denna kurs är för certifierade Iyengar yogalärare och för dig som går mentorprogram/ yogalärarutbildning.

Teman på denna workshop motsvarar det som Jayne har lärt ut på "Professional Development Days" för den brittiska Iyengar yogaföreningen (IYAUK). I Storbritannien är dessa dagar obligatoriska att delta i för alla certifierade Iyengar yogalärare. Temat för workshopen kommer längre fram.

Jayne Orton är en välkänd och mycket uppskattad seniorlärare för svenska Iyengaryogalärare. Hon har regelbundet haft workshops på Göteborgs Yoga Centrum sedan 2007.
Jayne har undervisat i Iyengaryoga sedan 1981 och driver ”Iyengar Yoga Institute of Birmingham”. År 2000 blev hon den yngsta någonsin att få sitt seniorcertifikat.
Jayne är en mycket omtyckt lärare som reser i hela Europa och håller workshops. Hennes sätt att undervisa på är särdeles tydligt och klart samtidigt som det är vänligt och uppmuntrande.

Workshopen är på engelska.


Tillbaka | Top


 
Göteborgs Yoga Centrum AB, Norra Liden 7, 411 18 Göteborg, Sverige.
Organisationsnummer: 556667-5400.
Tel. 031 - 13 22 52, 0763 - 400 985. E-post: [email protected]